ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Coughee Brothaz : "Waitin' Our Turn"

"Hey you,  rise and shine, wake up niggaz it's about that time, coughee's brewing, and all we're doing is working, screwing and getting high".
 
Hvis man er det fjerneste bekendt med Devin The Dude vil man vide at hans fritidsband The Coughee Brothaz absolut ikke har noget med Gevalia, Senseo eller Karat at gøre. Vi har derimod at gøre med hvad der nærmest kan kaldes en form for opdateret pendant til Outsidaz. Eller måske en udvidet udgave af Odd Squad. På trods af den løse konstellation i gruppen er det lykkedes dem at samle materiale til en hel cd. Det må være svært at nå til enighed i en gruppe, der tæller så mange medlemmer, men ved nærmere gennemlytning af cd'en finder man hurtigt ud af samtlige medlemmer I hvert tilfælde har en eller to fælles interesser, som de alle deler.

14k, Blk&Mild, D-Loke, Daraja, Decompose, Dee Rail, Devin, DNAJuggmugg, K.C., KB, Manchild, Rob QuestShell V, Suspect, That Boy Case, Tony Mack,T. FisherTre-T.L., Vee, Warren Lee  Wayne (P.Z.) som gruppens medlemmer hedder,  nyder uden tvivl, det de selv kalder at sippe til kaffen. For de mere uindviede kan hiphop.dk hermed oplyse at der er tale om umådeholden indtagelse af en hampeart, hvis tørrede blade, blandet med tobak, har stimulerende og erotisk pirrende virkning.
 
"Rise and Shine" er den første banger der brager ud af højtalerne når man starter cdŽen.  Dette nummer har en supertændt Scarface med på gæstevokal. Han demonsterer på overbevisende vis at han stadig er The Gangster Of Love. Hans sex-lyrics er mindst lige så nasty nu om dage, som de var for sytten år siden, hvor han var en ung Geto Boy. Alt I alt et imponerende intronummer.

Tempoet sænkes en anelse på skivens to næste numre, der indholdsmæssigt ligger en del nærmere hovedtemaet end "Rise And Shine". "Coughee In My Cup" og "The More I Smoke" er titlerne på disse numre.
 Derefter følger min personlige favorit, "On The Road". Dette nummer kan puttes i samme kategori som Master Ace ft. Punch & Words : "Travelocity" og Outsidaz : "State To State". Vi har her at gøre med rejsebeskrivelser, som man med garanti ikke kan finde I Politikens "Turen Går Til"-bøger.

That Boy Case, 14k og Tony Mack fortæller om deres oplevelser kloden rundt og Devin leverer  det fedeste omkvæd på pladen.

"On the road, doing shows - screwing hoes,
getting blowed -and you know how it goes
getting high high high high - higher
In the club trying to get our dick sucked
In the corner smoking mariuhana - getting fucked up
Getting high high high high - higher
"

Den gode hr. Copeland er heller ikke bleg for at informere os om hvad han får tiden til at gå med, på sine mange rejser:

"Wake up with a bitch from India, who likes rum on the rocks
give her my Email just in case she want me to com(e) on her dot.

While I go find freaky bitches they got up in Europe
and have them licking this dick with chokolate syrup.
Then I hurry up and clean my nuts and hit back to US,
with my dick in my hand, screaming loud : WHO`S NEXT?" 
 
Denne sang understreger virkelig at det er vigtigt at udvide sin horisont.

Devin og KB genforenes på nummeret "Cockhounds", der desværre ikke når samme højde som deres forrige collabo. Men det er jo også nærmest umuligt når nu "Show ŽEm" muligvis er det sjoveste rapnummer nogensinde.
 
Selv om det efterhånden er ni år siden at KB og Devin fortalte om deres problemer med damerne, lader det at de ikke er færdig med at jagte dem.
Devins utrættelige jagt efter damer fortsætter sammen med Odd Squad makkeren Rob Quest på nummeret "On a Hunt For A Lady". Et stille melodisk nummer, der er produceret af Devins faste producer Domo.
 
Det store antal medvirkende artister og producere kan godt være medvirkende til at pladen til tider forekommer at være en anelse ufokuseret. Men med en samlet spilletid på 55 1/2 minut fordelt på 12 numre og 3 skits når man, I modsætning til mange andre udgivelser, ikke at miste interessen.

"WaitinŽ Our Turn" vil sandsyneligvis ikke appellere til den gennemsnitlige hiphopper eller sætte nogen salgsrekorder, men for Houston Hip Hop og Devin The Dude-fans er der ingen vej uden om.

21/09/2007 - Lagt online af Tom K

Anmeldelsearkiv

næste >< forrigeHer vises [31 - 40]
næste > < forrige Her vises [31 - 40]