ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Heat d. 28/5-08: Bunny Rabbit

I denne uge har de gode folk på Heat hevet en kanin op af hatten (høhø...) i form af den talentfulde Brooklyn-chick Bunny Rabbit. En talentfuld kvindelig rapper som med sin cool, pigede, laidback stemme leverer skarpe linier om hendes irritationsmomenter i livet samt sex og stoffer.
 
Produktionerne er med et hårdt, aggresivt elektronisk udtryk og de bliver leveret af produceren Black Cracker. Bunny Rabbit udgav hendes debut album "Lovers and Crypts" i 2007 sammen med Black Cracker. Disse to skulle eftersigende samtidig levere et tempofyldt og energisk liveshow, som man ikke bør gå glip af i aften kl. 24, hvor de går på scenen.
 
Efter Bunny Rabbits optræden, vil den danske elektro duo Fagget Fairys spille op til dans. Det drejer sig om DJ Sensimilla (som vi også kender fra Dullen & Dyken) og MC ENA - og det går helt bestemt ikke stille for sig.

Det bliver absolut en Heat-aften i det elektroniske tegn - men før al festivitasen starter så vil DJ Typhoon kradse i hiphop-vinyler i et par timer inden. - Og han behøver vel ingen nærmere introduktion.
 
Bunny Rabbit Myspace: http://www.myspace.com/loversandcrypts
Fagget Fairys Myspace: http://www.myspace.com/faggetfairys
DJ Typhoon Myspace: http://www.myspace.com/nobodybeatsthebeats

28/05/2008 - Lagt online af Toobs

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]