ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Majors - The Players

Når supergruppen Majors stiller sig på scenen er det med en imponerende fortid bag sig, der bl.a. har udmøntet sig i 1 DMC Verdensmesterskab, 1 NMS titel, 1 europamesterskab, 6 danske mesterskaber, "Teamwork", "Homesick", "The Whole Mess", "The Nightshift" mixtapes og et utal af anmelderroste liveshows.
 
De fleste kender nok navnene DJ Static, DJ Noize, Nat Ill, J-Spliff og Negash Ali, men hvem og hvad gemmer der sig egentlig bag et navn? Må vi have lov til at præsentere de fem majorer:

Static (DJ/Producer)

Static er naturligvis den ene halvdel af duoen Static & Nat Ill, men udover det har han gennem tiderne været en af de mest succesfulde dj's Danmark har set, hvilket bl.a. har båret frugt ved adskillige danmarksmesterskaber og et enkelt europamesterskab. Det har også kastet et hav af priser med sig, bl.a. er han de sidste fire år blevet kåret til årets Urban DJ ved Danish DJ Awards.
 
Med årene er Static også blevet en yderst respekteret producer, hvilket han bl.a. beviste på "Teamwork"-albummet og på diverse mixtapes.  Han er også  manden bag en af 2007's største hiphop-udgivelser, nemlig Jødens album, "Monkey Juice". Desuden er det Static der er ansvarlig for lydsiden til MC's Fight Night - en tjans han har haft siden showets begyndelse.

Tjek: http://www.myspace.com/staticnatill

DJ Noize (DJ/Producer)

Manden de blot kalder "Verdensmesteren" og som er berømt langt udover den danske grænse for sine utrolige liveshows. Noize har i årevis sat konkurrencen til vægs og mon ikke de fleste dj's verden over åndede lettede op, da han annoncerede, at han ikke længere ønskede at stille op i konkurrencer? Ikke at det har stoppet manden fra at lave nogle shows, der efterlader folk med åben mund og polypper!
 
Noize har desuden været tour-dj for Supernatural, Per V og Jokeren, samtidig med at han har passet jobbet som vært på P3, hvor han i en årrække stod bag hiphop-delen af "D'Store Mix".
 
Tjek: http://www.myspace.com/djnoizecph

Nat Ill (MC)

Nat Ill er danmarks fineste ambassadør for boom bap hiphop. Stærkt inspireret af legender som Big Daddy Kane, Kool G Rap og KRS-One, sværger han til hardcore beats og no-nonsense lyrik, der som regel bliver leveret lige i fjæset på lytteren.
 
Sammen med Static udgav han i 2006 det meget roste album, "Teamwork", som er udgivet i det meste af verden. De to  har turneret Europa tyndt med et af de bedste liveshows, hiphop overhovedet har at byde på, hvilket de også fik lov til at bevise til Scribble Jam i USA, hvor amerikanerne også blev overbeviste om Stat & Nats kvaliteter.
 
Tjek http://www.myspace.com/natill

J-Spliff (MC)

Lige ud af Svendborg, men bosat i Århus kommer den menneskelige version af Duracell-kaninen, J-Spliff.

Han udgav sin anmelderroste debut "Homesick" i 2005 og har turneret med bl.a. Static & Nat Ill, Jøden og Gypsies i både ind -og udland, og det er bl.a. til disse shows, at J-Spliff har skabt sig en solid fanskare.
 
Udover at være en femtedel af Majors, har J-Spliff også brugt det sidste år (and then some) på at arbejde på sit andet album, "ThreeSixty", hvor han bl.a. har arbejdet sammen med kunstnere som Masta Ace, A.G, Planet Asia og Sean Price.
 
Tjek http://www.myspace.com/jdaspliff

Negash Ali (MC)

Negash Ali er et dansk hiphops helt store håb. Blot 17 år gammel, men alligevel er han i stand til at skinne igennem istedet for at falde igennem, og det selvom han jo deler scenen med hvad man med rette kan kalde for nationale legender.
 
Negash arbejder pt. også på sit debut solo-album, som kommer til at bære titlen "Sickcess", og det får vi glæde af at lægge ører til senere i år, hvis alt går efter planen.
 
Forventningerne og forhåbningerne er høje til knægten, der af adskillige danske hiphop-skribenter og kunstnere er blevet udråbt til at være den næste danske rapkunstner med internationalt potentiale.
 
Tjek http://www.myspace.com/negashali

22/04/2008 - Lagt online af KimBlim

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]