ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Make my funk the P-funk.

I Want to get funked up! Yes sir....en af de mest funky mennesker/aliens, der nogensinde har betrådt denne jord, gæster Roskilde lørdag: George Clinton, der er manden bag Funkadelic og Parliament. Grupperne, der har givet os klassikere som "Aquaboogie", "Tear the roof of the sucker", "Dr.Funkenstein", "Do that stuff", "One nation under a groove" og "Make my funk the P-funk" for at nævne et par stykker, er ud af den her verden. I et parallelt univers, hvor det væsentligste aspekt i livet er at funke og feste, huserer folk som Dr. Funkenstein og Sir Nose D'Voidofunk.
 
George Clinton, Parliament og Funkadelic er nogle af de mest samplede kunstnere overhovedet og har især leveret til vestkystkunstnere som bl.a. Ice Cube, digital underground og Dr. Dre, men også østkystens kunstnere har lånt flittigt af P-funken især EPMD, Redman og hele det slæng. Derudover er Afrika Bambaata og hele zulu nation meget inspireret af hele universet omkring Parliament og Funkadelic.
 
Sidst George Clinton var på Roskilde var i 1994, hvor han væltede scenen fuldstændig med et show, hvor der var hits og fest fra start til slut. Så der skulle være god grund til at troppe op på Arena scenen lørdag kl. 23  og lade dig ramme af Dr. Funkensteins Bob Gun, så du danser AquaBoogie og Flashlight all night.

26/06/2006 - Lagt online af Smølf

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]