ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Når 8210 overtager 4000

Det største navn i dansk rap de seneste par år, LOC, er selvfølgelig at finde på årets Roskilde Festival. LOC er det tætteste dansk rap kommer på en egentlig superstjerne - hans seneste album "Cassiopeia" er måske det bedst producerede album i dansk hip-hops historie, og det er blevet belønnet med et salgstal der er nærmest uhørt for genren.

Den westcoast inspirerede jyde har været en del af scenen i ca. 10 år, og har udgivet tre album: "Dominologi", "Inkarneret" og "Cassiopeia" - selvom der selvfølgelig er en del fællestræk ved de tre album, er det dog også tydeligt, at LOC er i konstant forandring. Ikke mindst på lydsiden. Heldigvis kan LOCs stemme og flow bære den forandring, og det har medvirket stærk til hans nuværende status på den danske hip-hop-scene.
De første to album blev produceret af Troo.L.S. og Rune Rask, mens deres produktioner på den nyeste udgivelse, er akkompagneret af numre produceret af f.eks. Lounge Lizzards, Providers og Bosko.
 
Pt. er LOC radioaktuel med skæringen "Få din flask' på" der ofte spilles på Danmarks Radios P3, og tidligere har han haft solide hist fra samme plade ("Cassiopeia"), heriblandt "Du gør mig", "De sidste tider", "Frk. Escobar" og "Læg den hater ned". Der vil med andre ord være materiale nok til at gøre koncerten til en lang hitparade, og det plejer at være garanti for at der kommer kog under kedlerne. Ikke mindst foran et festivalpublikum.

Som tidligere nævnt her på siden, vil Johnson og U$O gøre LOC følgeskab på scenen... så der er lagt op til at kunne komme af med aggressionerne, mens der råbes med på crunk-nummeret "Læg den hater ned".
 
LOC spiller på Arena, på fredag d. 30. juni kl. 16.00

27/06/2006 - Lagt online af Matias

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]