ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Pre-Took It: J-Zone

J-Zone begyndte sin musikalske karriere ved at lære at spille på en hel række musikalske instrumenter. Da han voksede op i en forstad drømte han om en karriere som bassist i et funk-band, så han begyndte at gå igennem alle de lokale pladebutikkers mælkekasser, for at finde de gode gamle funk-lp'er.
 
Med tiden blev han mere og mere inspireret af hiphop, som nu var den altdominerende kultur, og især producere som The Bomb Squad, Premier og Marley Marl gjorde indtryk på den unge queens-beboer.
 
Til at starte med ville J-Zone egentlig bare producere og tildels dj'e, men efter at have mødt Slick Ricks dj, Vance Wright, gjorde han for alvor noget ud af sin karriere og tog det at rappe noget mere seriøst.
 
Seriøst tog han også sin skolegang, og han gik på et college i New York, hvor hans hovedfag naturligvis var musik - hans afgangsprojekt endte med at blive til debut-ep'en "Music for Tu' Madre"!
 
Siden dengang har karrieren taget fart, og J-Zone har fået udgivet en hel stribe albums, samtidig med at han har produceret for folk som Biz Markie, Celph Titled og Louis Logic.

Udgivelser

1999: Music for Tu' Madre
2000: Presents a bottle of Whup Ass
2002: Pimps don't pay taxes
2003: $ick of being rich
2004: A Job ain't nuthin but work
2006: To love a hooker: The Motion Picture Soundtrack

Links

Officiel hjemmeside: http://www.zonesite.net/
Myspace side: http://www.myspace.com/jzoneoldmaid

23/09/2006 - Lagt online af KimBlim

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]