ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Pre-Took It: Last Emperor AFLYST

OBS: Last Emperor er aflyst!
 
Det bliver til et kærkomment gensyn med Last Emperor, der også besøgte Took It i 2004, og som i det hele taget har været forbi de danske breddegrader en hel del gange efterhånden.
 
Last Emp kommer ligesom Jus Allah og Chief Kamachi lige ud af Philadelphia, men flyttede efter fuldendt uddannelse til New York, hvor han hurtigt fik skabt sig et ry som en fantastisk rapper med en eminent scene-optræden.
 
Last Emps første pladekontrakt var faktisk med Aftermath, men det fungerede ikke helt efter planen, og kejseren begyndte derefter at smide om sig med undergrunds-klassikere, såsom "Echo Leader" og "Secret Wars".
I 2003 blev det så Rawkus der skrev kontrakt med Last Emperor, men igen var rapperen forfulgt af uheldet, idet Rawkus ikke kunne få distributionen til at fungere, så det blev til endnu et brud med et selskab.
 
Hans længe ventede album, "Palace of the Pretender" udkom omsider i 2004, men der var det som om at hypen omkring ham var falmet, og måske derfor blev det ikke til det store kommercielle gennembrud, for rapperen, som Mos Def betegner som en af de bedste mc's nogensinde.

Udgivelser:

2003: Music, Magic, Myth
2004: Palace of the Pretender

Links:

Hjemmeside: http://www.thelastemp.com/
WiKi: http://en.wikipedia.org/wiki/Last_Emperor_%28rapper%29

23/09/2006 - Lagt online af KimBlim

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]