ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Pre-Took It: Supastition

Last Emperor valgte desværre at aflyse sin Aarhus Took It-optræden i år. Jeg var så heldig at se ham i 2004 i Ridehuset til Took It. Hvor var "Secret Wars" a cappella for sindssygt fremført live, og jeg har glædet mig til igen at se ham lege Busta Rhymes m.fl. Sådan blev det ikke...
 
Væk med Last Emperor og ind med Supastition... Men Supastition er ikke bare en ligegyldig rapper, der giver US-fyld på programmet. Han har arbejdet sammen med KRS-One, CunninLynguists og - selvsagt da han er fra North Carolina - Little Brother.

Første gang man stiftede bekendtskab med Supastition var ved Okayplayer compilationen "True Notes Vol. 1", hvor hans nummer blev valgt som ud af 5000 numre fra håbefulde kunstnere til at være med på den 17-numre lange plade.
 
For tiden har han gang i sit kommende album med hans faste producerpartner Illmind, Stoupe (Jedi Mind Tricks-producer) samt DJ Rhettmatic, som vi alle kender fra Beat Junkies. Ydermere er et tredje decideret soloalbum med Supastition også på vej. Igen finder navne som Illmind, Khrysis og Marco Polo som leveringsdygtige beatsmede til albummet.

Udgivelser

2002 - 7 Years of Bad Luck
2004 - The Deadline (EP)
2005 - Chain Letters

Links

Officiel hjemmeside: http://www.supastition.com
Myspace side: http://www.myspace.com/supastition

04/10/2006 - Lagt online af Toobs

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]