ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Prehype: eMC på Train

Nu på torsdag den 21. december kan man på Train i Århus, opleve intet mindre end 4kløveret, eMC. Gruppen tæller medlemmerne Wordsworth, Punchline, Stricklin og ikke mindst veteranen Masta Ace.

Masta Ace er blandt mange ting, kendt for nogle gode live shows hvor man som tilskuer, kan opleve den eftertænksomme Brooklyn rapper, berette om alt fra livets dybe historier til fortællinger om hiphop miljøet i New York.
Hans partnere i eMC er dog heller ikke et ubeskrevet blad i dansk sammenhæng.  Man har højst sandsynlig lagt mærke til nogen af dem, hvis man tidligere har været til en Masta Ace koncert.
 
Gruppen er snart aktuelle med deres debut album. Tag en lytter til eMC lige her på deres myspace-side.

Som opvarmning spiller danske J-Spliff udelukkende nyt materiale. Med sig har han Nappion og DJ Diverze. Denne konstellation kan man efter sigende også forvente at opleve i fremtiden, når den talentfulde rapper har lagt sidste hånd på hans kommende album "Threesixty" som bl.a. gæstes af netop Masta Ace.
Læs mere om "Threesixty" og lyt til nye tracks på J-Spliff's myspace side.

Billeterne til koncerten koster 125 kr. + gebyrer og kan købes på www.train.dk og www.billetnet.dk. Koncerten starter kl. 20.00 og dørene åbnes en time før koncertstart.
 
Have a good hiphop x-mas..

18/12/2006 - Lagt online af Bollen

Relateret indhold på hiphop.dk

Artikel arkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]