ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Så åbnede Run For Cover shop i Århus

På en solskinsfyldt fredag formiddag i Århus, begav jeg mig et smut op til den nye Run For Cover shop på Trøjborg, nærmere betegnet Tordenskjoldsgade 60.
 
Deroppe blev jeg mødt af et par storsmilende gutter i form af Torben Portland og PoulDC som bød på en lille øl eller to. Nede i selve shoppen var der allerede en del fremmødte og der var højt humør til halv høj hiphop - som det nu hører sig til i en hiphop-shop!

Selve butikken bød på et væld af nye og gamle danske udgivelser, både på vinyl og CD, samt et udvalg af T-shirts, hoodies og caps med div. danske rappere. Der skulle jo også være noget til graffiti malerne, nemlig Posca tuscher i alverdens størrelser og farver. En lille stak DVD'er og sko havde også fundet vej til hylderne.
 
Efter to øl og en god snak om rap og hiphop med Portland begav jeg mig igen ned af mod byen. Jeg tror butikken er et tiltag alle århusianske hiphoppere hilser velkomment, da de har lidt af hvert deroppe - hvis man har hang til dansk rap og hiphop! Vi siger held og lykke til shoppen herfra.
Butikken er åben:

Tirsdag 09.30 - 17.30
Torsdagshygge 17.30 - 20.00
Fredag 09.30 - 17.30
Lørdag 09.30 - 13.00 

 
Men man kan jo altid gå ind på www.runforcovershop.dk i mellemtiden.      

05/08/2007 - Lagt online af Bollen

Artikel arkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]