ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Block Party med Vegas hiphopskole

"Det er ligesom amfiteateret i Wild Style" råber Per Vers entusiastisk. Publikum hvoraf halvdelen vel peaker i 9-års alderen forstår nok ikke lige, hvad rapperen fabler om men faktisk har han ret. Hiphopskolens 'Block Party' som Vega præsenterede søndag eftermiddag er nemlig lagt foran en amfiscenen, der minder om den Zoro har malet til slutscenen fra kultfilmen, der efterhånden er obligatorisk i enhver hiphoppers opdragelse.
 
Det handlede nu ikke så meget om Wild style i Enghaveparken, selvom ånden alligevel svæver over arrangementet for dem, der spejder efter den slags. Rapperne Per Vers, Strøm og Pede B, DJ'sne Knud, LeBon, Schack, A-Jazz og Fyrmester Fed, breakere fra 2 The Beat, skatere, basketballspillere, enlige mødre, møgunger + det løse var samlet til en gadefest, der selvom det truede med regn holdt tørt, sjovt og street. Der var rapbanko, hvor man i stedet for numre, skulle matche rappernes tekster med ord på sin plade, 2 mod 2 turnering i basketball fra GAM3 og det hele kulminerede med Per V og Pede B tag-team freestylede, hvorefter Pede B udfordrede samtlige fremmødte kids til battle. Og selvom de gav den rigelig gas med lyrisk galskab må man sige Fight Night mesteren styrede det med hård hånd.    
 
Blockpartyet var en 'reklame' for Vegas hiphopskole, der ruller af stabelen i efterårsferien og såvel fremmødte som andre interesserede i teenagealderen anbefales på det varmeste at indrulere, og blive lidt yo to the street og hip to the game.

20/08/2006 - Lagt online af PTA

Flere Gallerier

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]