ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

GAM3 præsterer Devin The Dude i Lil' Vega

Søndag aften havde basketball-organisationen GAM3 arrangeret Devin the Dude koncert i Vega. Det er uhyggeligt sjældent vi får lov at se en sydstatsartist, og endnu mere sjældent det er en af slagsen uden backpack, så selvfølgelig var Lille Vega behørigt pakket, endda selvom Devin havde optrådt gratis til GAM3 Finals på Rådhuspladsen dagen forinden.
 
Opvarmningen stod Paulo og Cars10 for. De er vel nok den bedst fungerende DJ-MC kombination siden Static og Nat ill hævede standarden, og med kommende album på bedding var der naturligt meget at øse ud af på scenen, selvom publikum måske ikke var helt på fra starten.
 
Det var de til gengæld til Devin the Dude, og rapperen der både er fra Houston og kendt for at Rap-A-Lot, charmede sig hurtigt ind på crowden. Der var gode temposkift fra slowsongs til bounce og endda en enkelt country-seranade til de frækkeste af de fremmødte kvinder. Det kompakte show lignede meget det fra Rådhuspladsen + ekstra numre, men Devin skruede tilpas op for intensiteten til man ikke følte man så en genudsendelse.
 
Og efter tre kvarters down south ballin' var Devin ude, og sendte crowden bestående af et mix af basketballspillere, rapstjerner og southern rap entusiaster hjem efter at have oplevet et godt display af southern hospitality. Vi må håbe trenden med sydstatsrap fortsætter. Måske nogen booker Scarface, Bubba Sparxxx, Bun B eller endda 2 Live Crew :-)
 
Læs mere på streetgam3.dk, bl.a. om Devins show på rådderen.

07/08/2006 - Lagt online af PTA

Flere Gallerier

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]