ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Ha' det brunt: Brun & Blid m. Claude, Susanne Palsbøl & Kuku's Cool

En torsdag i hver måned er der mulighed for at få en eksklusiv liveoplevelse på Hip Hop Kontoret. Og det vildeste er det koster gratis. Vi var forbi Brun & Blid sidste gang, d. 30. august, da line-uppet var soulsangerinden Susanne Palsbøl og crooneren Claude. Det var dog ikke de eneste, der greb mikrofonerne.
 
Vanen tro stod Kuku Agami nemlig i forgrunden for Kuku's Cool - et liveorkester med instrumenter og DJ. Han freestylede til den store guldmedalje og det blev ekstra brunt og ekstra blidt, da han inviterede sin bror Joseph Agami med på scenen. Sammen tagteam freestylede The Agony Brothers en historie fra back-in-the-dayo så det nærmest var som en episode af the story teller. Mens crowden sad tilbagelænet i sækkestolene, gik Susanne Palsbøl og Claude på - og de tog kegler. De krængede sjælen ud, både på deres egne numre samt i den for Brun & Blid obligatoriske coverversion - Claude's Ain't No Sunshine efterlod ikke et øje tørt.
 
Herefter overtog DJ Nut og Ma-tight-Ass pladespillerne og de efterlod ikke en trusse tør, da de rockede det svedigste club-hop ud på de små timer. Vi ses til næste Brun & Blid. Ha' det brunt!        

20/09/2007 - Lagt online af PTA

Flere Gallerier

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]