ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Minigalleri og hurlum-hej fra Roskilde mandag

Som nævnt i den succesfulde 5 svin og 5 svar prehype var der i den grad hiphop på programmet allerede fra førstefløjtet på Roskilde. Per Vers og DJ Noize præsenterede på Skate Scenen i hjørnet af Camping West en række undergrundsnavne, med det fællestræk de har album på trapperne.
 
Her kunne man bl.a. høre nye numre fra OR, der fremførte noget så liret som et humoristisk samfundskitisk nummer om en mappe af en art, og afsluttede med at rocke raps mens DJ Jett mixede i Slash's guitarsolo fra November Rain - G'n'R oppe i'en. Da de var færdige læste Per V i øvrigt deres sætliste (inkl. 5. gange "når jeg siger *hurlum*, siger I*hej*") op poesi-stil. Således gav han en forsmag på sine spoken word talenter, som han senere skal flexe til festivalen.
 
Strøm havde sammen med Fyrmester Fed under Røgslør-banneret et tætpakket show med, og der var en del kæber der droppede, dels over den høje kvalitet af numrene, men folk virkede også bare overraskede over at se Strøm tilbage med helt nyt materiale. Det gik knivskarpt igennem og fungerede som en fin afslutning af mandagen på Skate Scenen.
 
Før vi skred nåede vi lige at hilse på DJ Noize. DJ-mesteren fra Lille Skensved kunne stolt fortælle han får fornemt besøg af A-Trak, DJ-mesteren fra Quebec, der pt. spinner plader for Kanye West, rap-mesteren fra Chicago. Det går ned på P3 så hold ørene til radioen.  
 
Vi er tilbage i mudderet Bubba Sparx-stil allerede idag, men nyd de få rå af de første billeder.

27/06/2006 - Lagt online af PTA

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Flere Gallerier

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]