ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

5 svin og 5 svar med Fantomet fra Kartellet

Duoen Kartellet, der udgøres af Fantomet og Tempo Bang, er også klar til at rocke Skate Scenen til Roskilde. Få ved nok Tempo Bang faktisk vandt freestyle konkurrencen på Skate Scenen i 2004. Til gengæld er Kartellets senere bedrifter som MC's Fight Night deltagere samt Fantomets sejr til Rim Mod Regeringen protestraparrangementet mere kendt hos det brede publikum. Deres  nonprofit demo "Inlicitering og Uddoktrinering" vakte ligeledes opsigt, og folk bemærkede alt fra "en fresh omgang politisk rap" til "they tryina sound real smart". Man kan jo selv få syn for sagn på Dyreskuepladsen, men først giver vi ordet til Fantomet:
 
Hvad fyrer I op for til Roskilde, og hvilket publikum håber du på kommer?
 
Fantomet: Håber der kommer et vanligt godt stivt roskilde publikum, der digger hiphop og kan give den op for en blanding af numre fra demoen, noget nyt lir og nok også lidt fra vores backup-mc Vakili - som er igang med en demo.
 
Tror du, I er nogle af de yngste der har spillet på Roskilde nogensinde?
 
Det ved jeg sgu ikke.. Men vi er nok de bedste i vores aldersgruppe hahah. Vent, har Danmarks yngste rapper Michael Jøden ikke spillet der?
 

Er I stadigvæk battlerappere og freestylere og alt det der?
 
Ja ja, vi har stadig gang i dén. Der har dog ikke været meget til tid til det her på det seneste. Til gengæld bliver der mulighed for at se både Tempo og mig på Langelang, og man kan ikke udelukke at nogle bluntede udgaver af os stiller op til battlesne på Roskilde.
 
Med Indlicitering og Uddoktrinering lavede I noget så klassisk som en demo, har I et album på bedding?
 
Lige nu har vi begge ret travlt med at blive færdig med skolen. Derudover arbejder vi begge på en masse små projekter af numre, med en hel masse forskellige folk. Et decideret album er ikke på tegnebrættet pt., men følg med på Kartellet.info.
 
På en skala fra et til ti, hvor meget glæder du dig så til at se Immortal Technique?
 
Damn, se det er et godt spørgsmål! heh, sådan noget kan ikke måles. Er omtrent lige så spændt som du ville være over en kamp mellem Hulk Hogan og Homer Simpson til lyden af Kool Keith. Men virkelig, jeg ser frem til koncerten - så man kommer uden tvivl til at se Kartellet helt forrest ved Odeon kl. 16..!
   
Der er meget passende mere info om Kartellet på Kartellet.info.

22/06/2006 - Lagt online af PTA

Denne artikel er en del af fřlgende tema(er):

Interviewarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]