ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

5 svin og 5 svar med Jøden

Man kommer næppe tættere på ikonstatus end Jøden. Men man kommer øjensynlig heller ikke tættere på uendeligt udskudte album udgivelser end Jøden. Sidste år rappede han endda: "tror jeg styrer landet som betjente på gaden / jeg har endnu ikke droppet den forventede plade/ jeg har haft noget bøvl med kussen derhjem' / men jeg lover at den kommer i to-tusind-og-fem". Så langt så godt, men vi har endnu ikke set nogen releasedate, nogen albumtitel, førstesingle eller noget som helst andet, og vi skriver trods alt 06 nu. Ikke desto mindre er gryden stadig i kog hjemme hos Martin Pack på Crack, og når han spiller på Skate Scenen tirsdag med DJ Static bag sig, kan man forvente lidt af hver, hør bare:
 
Hvad kan vi forvente af Jøden på Roskilde i år? Har du gummistøvler på på scenen ligesom i 97?
 
Gummistøvler?! Ha ha, næppe, og tror også jeg lader AGF-trøjen ligge derhjemme! Om tirsdagen er jeg måske endnu ikke svøbt i mudder? Men man skal da kigge forbi og tjekke en håndfuld nye Jødenumre, godt assisteret af den flinke DJ Static. Vi har lavet en masse fede, sjove, boombapistiske tracks... og lur mig om de numre ikke skulle passe rigtig godt til en tirsdag på Roskilde?!
Og resten af festivalen, hmm...

Har du en konkurrence kørende med Joe True om at udsætte debutalbummet længst?
 
Mig og Joe True worker på Det Officielle Sommermixtape 2017... nej, det er jo svært når man bare laver masser af sange, mens det jo er pladeselskaber der laver plader. Mig og Static har dog fået lavet en hel plade færdig, så mon ikke der er noget på vej (personligt vil jeg dog have den i hånden før jeg tror på noget)!

Har du et all-time favorite Roskilde moment, og hvad kunne det blive i år?
 
Nu har en gammel ræv som mig jo været på Roskilleren siden 1992, og selvom det var stort at se Danmark - Tyskland det år, så må topoplevelsen være da Kongehuset, fra scenen, efterlyste et stk. Jøden og efterfølgende hev mig op fra publikum for at buste et vers.
Hvad mit yndlingminde bliver i år?! Magnus har købt en håndfuld shroomz, så lad os nu se, men jeg glæder mig da til Kaney W (sic)!

Que es el dealio med du trak dig tilbage som freestyler?
 
Jeg er sgu ikke færdig med freestyle, men jeg orker bare ikke rigtig længere at deltage til Fight Night. Men ja, jeg freestylede før Fight Night, og gør det sikkert også når de lukker og slukker!? I år vil jeg bare gerne med som gæst, drikke en pilsner uden dårlig samvittighed, heppe på Haven Morgan-drengene...

Skal Jøden til Matisyahu?
 
Jeg synes det er en skam at Matisyahu spiller på samme tid som L.O.C., men ja, jeg skal da klart forbi og se giraffen! Har fået pladen og synes faktisk den er ret feee... men sol & øl har det jo med at få skovlen under selv de bedste planer, så lad og snakkes ved efter festivalen! Peace partner, vi ses på festivalen... Peace, Michael Jizzeljuicen!

24/06/2006 - Lagt online af PTA

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Interviewarkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]