ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

1 dag til Teamwork: Fremtiden

13/11/2005 - Lagt online af PTA

Efter planerne, og der er ingen grund til at tro anderledes, udkommer Teamwork albummet i morgen. Men når vi så står med albummet i hånden er det også tid til at se fremad. Vi har derfor spurgt ind til, hvad planerne er, efter Teamwork udkommer.
   
Hvad er planerne for singler?


Første single er "GetUpGetOut!" feat. Promoe. Nummeret er lige kommet i rotation på P3. På vinyl versionen, som snart kan købes i Baryske, finder man også numrene "Eradicate" og "Static's Revenge".  Vi har endnu ikke sat os fast på, hvilke numre der bliver udsendt som singler, men på vinylerne vil der være b side numre, som ikke er at finde på albummet.

Hvad er planerne for videoer?

Vi arbejder i øjeblikket på forskellige videoer, hvoraf videoen til "GetUpGetOut!" forhåbenlig vil blive vist i de forskellige musikprogrammer. Derudover laver vi en del videoer til vores hjemmeside, hvor man allerede nu kan se videoen til "Dedicated". På vores hjemmesides Sights & Sounds sektion vil man kunne se videoer og små dokumentar-optagelser fra vores live shows og ture rundt omkring i verden.

Hvad er planerne for liveshows?

Vores planer er, at lave en danmarksturne engang i februar. Derudover arbejder vi ligeledes på en europaturne, som meget gerne skal skydes afsted i løbet af foråret. Det er altsammen noget der ligger på tegnebrættet, så det er endnu lidt for tidligt at slå fast.
Vi går nu i skarp træningslejr, så vi kan have et splinternyt show klar med numrene fra albummet. Det bliver vores første prioritereing i de næste par måneder.   

Hvad er planerne generelt ?

Planerne er, at få albummet ud til så mange mennesker som muligt i så mange lande som muligt. Indtil videre har vi skrevet kontrakt med det tyske label Good Child Records med eksklusive rettigheder til Tyskland, Schweiz og Østrig. Pladen bliver distribueret af Groove Attack, som er en international distributør, så alle lande har mulighed for at importere den. Mht. USA og Japan, så arbejder vi på sagen, men vi forventer ikke noget stort. Vi tager det, som det kommer.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]