ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

2 dage til Teamwork: The Hip Hop Fanatics

13/11/2005 - Lagt online af PTA

I en tid hvor fanatisme har en underligt klang af tørklæder og dogmatisk undertrykkelse, er det befriende der stadig findes fornuftige fanatikere. Static & Natill har altid været erklærede hip-hop fanatikere, der til hver en tid kæmper for kulturen bag kunsten. Men betyder det så samtidig at de udelukker andres synspunkter på hiphop kulturen. Vi spurgte dem.
 
Hvad vil det sige at være hip-hop fanatikere? 
 
Ved ikke om vi er Hip Hop fanatiske. Vi har bare vores syn på, hvordan vi syntes Hip Hop skal lyde og det indbefatter ikke Neptunes kopi beats, crunk juice eller nørde-rap der vælter rundt på beatet og er bygget op over en fremmedordsordbog! Vi er fanatiske, når det kommer til kvaliteten af vores produkt. Tingene skal være i orden, før vi spytter lortet ud! Vi kan begge sætte pris på meget andet musik end lige Hip Hop, så længe udtrykket er originalt og autentisk.     

Er det stadig fedt at være hiphopper?


Det er da fedt at brænde for en sag, man føler man har brugt meget tid og energi på. Der er jo nogen, der skal gøre medierne og de helt unge opmærksomme på, at der er alternativer til meget af det samlebåndsmusik, der oversvømmer markedet. Vi vælter rundt i popcorn rap og kønsløst lortemusik, så det kan da godt være, at vi mere eller mindre ubevidst har gjort det til vores korstog, at fortælle folk hvad vi mener Hip Hop er.   

Hvad er det mest fantastiske hiphop I har oplevet?

Det var rimelig Hip Hop, da vi i sommer stod udendørs i Fort Greene Park i Brooklyn og så Boot Camp Click. Showet var absolut ikke noget at skrive hjem om, men bare det at stå i Boot Camps egen baghave og se dem live var ganske gangsta. Nogle af de første Gangstarr og A Tribe Called Quest koncerter her i DK var også fantastiske oplevelser. I nyere tid kan nævnes Nas i Store Vega og KRS på Train. Ellers har vi haft et hav af mere eller mindre fantastiske oplevelser med udgangspunkt i Hip Hop.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]