ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

4 dage til Teamwork: Liveshowet

13/11/2005 - Lagt online af PTA

Ligegyldig om man så 5th Floor Funk tilbage i Doin' Damage dagene i midthalvfemserne, hvor Static & Natill purunge og intense rev undergrundsscenerne fra hinanden, eller har oplevet dem for nylig bragende over landets største scener, er en ting sikkert: man finder næppe en DJ og rapper med mere stage-appeal herhjemme. Så selvom dette handler om Teamwork albummet, ville vi alligevel høre om liveshowet:
 
Hvordan har I sammensat så vildt et liveshow?

Når vi sammensætter et show, har vi fra starten nogle faste holdepunkter at gå ud fra i form af tracks eller små DJ routiner. Derefter prøver vi at skabe en stor sammenhæng mellem tracksne ved at improvisere os frem med små back and forth ting, indtil vi når et resultat der er tilfredsstillende. Nogle gange går det hurtigt, andre gange skal vi gennem en masser vinylplader, før vi finder den helt rigtige routine eller overgang. Static har en kæmpe erfaring med at sætte routiner sammen fra hans tid som battle DJ, så det trækker vi meget på. Det er vigtigt for os, at både DJ og rapper bliver profileret lige meget i løbet af showet. Tilsidst øver vi så hele baduljen igennem og pudser det af, indtil lortet sidder lige i skabet.    

Hvor langt har I været rundt i verden med det?
 
Vi har indtil videre spillet i USA, Canada, Tyskland, Schweiz, Østrig, Norge, Sverige, Finland, Tjekkiet og Estland. I december skal vi et smut til Grækenland for at vise flaget.

Er det rigtigt bl.a. Atmosphere har kaldt det verdens bedste hiphop show?

Efter vi havde varmet op for Atmosphere i Århus, fortalte Mr. Dibbs os, at vores show var blandt de 3 bedste shows, han nogensinde havde set! Han var helt oppe i skyerne resten af aftenen og slyngede rundt med rosende ord. Slug proklamerede ligeledes, at han ikke havde lyst til at gå på scenen, efter vi havde spillet! Rimelig store komplimenter fra folk som spiller mellem 200 og 250 koncerter om året. Slug er iøvrigt den dygtigste live rapper, vi har set. Det er tydeligt, at han tilbringer en stor del af hans liv på scenen. På trods af de mange shows og lange tours formår han alligevel at fyre den max af, i modsætning til nogen af de mange dovne amerikanske acts med vattede shows der bare kommer til Europa for at inkassere noget loot, drikke Hennesey og sælge merchandice.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]