ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

5 dage til Teamwork: Nightshift Mixtape

13/11/2005 - Lagt online af PTA

Vi er kun fem dage fra Teamwork udgivelsen. Men som enhver 50 Cent, Talib Kweli, Jean Grae etc. etc. fan ved, er albumrelease langt fra komplet uden et assisterende mixtape. Hvem bedre til at sætte det sammen end Static. The hip-hop fanatic har tidligere stået for: en side på det fejende flot bånd Doin' Damage i samarbejde med den tyske DMC champ Hype, sit eget kritikerroste og umuligt at opdrive One, det særdeles up in the club All Mixed Up og endda Rhymes II Riddims et ragga-rap blend mixtape sammen med Ras Monee.
 
Nu er Nightshift så ude i 1400 eksemplarer, og du kan læse her, hvor de kan skaffes. Men lad os høre lidt mere om Nightshift.
 
Hvad indeholder mixtapet?

The Nightshift Mixtape indeholder en stor blanding af Stat & Nat exclusives, back and forth action og numrer fra kunstnere vi godt kan lide. Alt sammen mixet godt og grundigt sammen som kun Static kan gøre det. Ingen råben og skrigen af en eller anden embecil af en DJ, der bruger mere tid på at profilere sin egen mangel på skills fremfor musikken.

Hvad betyder mixtapes for hiphop kulturen og for Static & Nat ill?

Der er både gode og dårlige sider af mixtape-opblomstringen. Det positive er, at kunstnere har mulighed for hurtigt at smide musik på gaden udenom alt pladeselskabspolitik og derved inkassere alle pengene selv. Du kan gøre, hvad du vil med et mixtape, uden at pladeselskabet står og ånder dig i nakken med krav til musikvalg osv. Et mixtape er ligeledes et fantastisk godt promotion tool, som man kan bruge på mange forskellige måder og derved bevare sit navn på folks tunger mellem albumudgivelser. Hvis man kan finde en sponsor, som er villig til at betale for omkostningerne, er man godt stillet.
Det negative ved mixtapes er, at der er mange kunstnere der fokusere for meget på kvantitet fremfor kvalitet og kun tænker på at smide så meget lort ud som muligt. Det udvander og forringer deres stil og integritet og i den sidste ende kan det gå udover kvaliteten af deres "rigtige" albums.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]