ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

6 dage til Teamwork: Release party

13/11/2005 - Lagt online af PTA

Ingen udgivelse uden releaseparty. Og i Static & Nat ill's tilfælde bliver det til hele to af slagsen. Det går ned på begge sider af Kategat, først den 17. november på Fabriken i Århus, hvor Static sommeren igennem har fyret op for Milky Hip Hop klubben, og derefter 18. november i A-Huset i KBH, hvor Mid Week Brakes byder velkommen. Og der er prominente gæster på bedding, men vi overladet ordet til duoen selv.   
 
Hvad kan man forvente sig af releasepartyerne?

Vi spiller en koncert med helt nyt materiale fra albummet og derudover vil der nok også forekomme et par overraskelser undervejs bl.a. en verdenspremiere på videoen til "GetUpGetOut!". Vi er godt i gang med forberedelserne og vi kan godt love, at der blive knald på og partystemning all the way!  

Hvor foregår de?

Den 17. november går det ned på Fabriken i Århus og dagen efter fyrer vi den af på A Huset i København.  Begge steder er det med DJ Revolution som gæste DJ.

Hvad betyder det for jer et prominent navn som  Revolution spiller til jeres release party?

Det er da fedt, at Revolution også er på plakaten samme aften. Hans stil passer rigtig godt sammen med vores og han er en super dope DJ, der helt sikkert nok skal få gang i løjerne. I Århus koster det kun sølle 30 kr, for både at opleve Stat & Nat plus DJ Revolution in action og det må jo siges at være uhørt billigt!

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]