ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

7 dage til Teamwork: Albummet

13/11/2005 - Lagt online af PTA

Som første installering i nedtællingen til Static & Nat ill's debutalbum Teamwork, har vi fået herrerne til at beskrive pladen. Hver dag kommer der som sagt nye aspekter frem, mens vi bevæger os tættere på. Samtidig er der hver dag en konkurrence om en eksklusiv Static & Nat ill præmie, så det kan betale sig at læse opdateringerne dagligt. Men lad os starte fra scratch:

Hvad kan man forvente sig af pladen?

Man kan først og fremmest forvente sig en Hip Hop overdose og en plade der sprængfyldt med hardcore beats og energiske rim samt masser af cuts og scratches. Pladen viser desuden, hvor originalt og gennemført sammenspillet mellem DJ og rapper kan være. Hvis man er til en ordentlig omgang klassisk boom bap Hip Hop, vil man med sikkerhed kunne lide albummet, men hvis man derimod er af en skrøbelig statur med hang til te, røgelse og baggrundsmusik, skal man nok holde sig væk! Vi lader andre om at lave kærlighedssange og eksperimentalmusik og har istedet lavet en plade med Hip Hop, som vi vil have det til at lyde uden at gå på kompromis med noget som helst.  

Hvad vil 'teamwork' sige i den forbindelse I bruger ordet?

"Teamwork" beskriver vores 1MC1DJ samarbejde. I modsætning til andre grupper, lægger vi ligeså meget vægt på DJ'en som på rapperen. Det teamwork vi har på scenen, er blevet overført til pladen.
  
Hvornår begyndte Stat og Nat's makkerskab?

Vi mødte hinanden i 1993. I starten var vi ikke særlig seriøse med vores musik, men havde i stedet mere travlt med at feste og skabe os tosset. Efter et par år begyndte vi så småt at spille livejobs rundt omkring i landet og havde et par numrer med på diverse kompilationer som "Hip Hop Til Folket" og "Global Networking". For 2 år siden blev vi så enige om, at vi skulle begynde at arbejde mere fokuseret på at skabe et album. Det er der så kommet Teamwork ud af.

Apropos Teamwork, hvordan lyder jeres egen top fem over tidligere DJ/MC samarbejder gennem tiden?

Low Profile
Cash Money & Marvelous
Gangstarr
Pete Rock & CL Smooth
Showbiz & AG
.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]