ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Århus Took It klar med line-up!

01/08/2006 - Lagt online af KimBlim

Snakken begyndte allerede sidste år, ja faktisk 2-3 minutter efter at Took It 2005 var slut: "Hvem kommer mon næste år?". Well, spørgsmålet er nu besvaret, idet Henning Winther har offentliggjort navnene til årets hiphop-festival.
 
Hovednavnet er Wu-Tangs Ghostface, der må siges at være rimelig aktuel, idet han tidligere på året udgav albummet "Fishscale", som for mange var et kærkomment genlyt med den originale Ghostface-lyd.
 
J-Zone, der bl.a. er kendt for at levere svedige produktioner til High & Mighty og Cage, står også på plakaten, sammen med Cali Agents, der jo består af Rasco og Planet Asia.
 
Jus Allah fra Jedi Mind Tricks lægger også vejen forbi Århus, hvor vi uden tvivl vil blive præsenteret for noget af den gode Philly-hiphop. En af Jedi Mind Tricks' gode venner, Chief Kamachi er også blandt de navne man kan opleve på Took It i 2006!
 
Sidst men ikke mindst bliver det også til et gensyn med Last Emperor, der også optrådte til Took It i 2004.
 
De danske navne ligger endnu ikke helt klar, men man må sige, at det er et imponerende line-up af udenlandske stjerner, der kommer en tur til den jyske hovedstad senere på året.

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]