ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Den Sorte Skole inviterer til abegilde og vinyluddeling

27/11/2007 - Lagt online af PTA

Der er nyt fra DJ-trioen Den Sorte Skole. Vi har modtaget denne magiske, og lidt kryptiske meddelelse:
 
Mine Damer og Herrer
Som bekendtgjort i den forrige skrivelse fra anstalten for dundrende dommedagsdrøn og ekstremt langvarige albumprojekter er der noget i gære. I det følgende vil i derfor blive præsenteret for nærmere detaljer vedrørende gratis adgang til det lovede æg, abegilde samt en lækage af de foreløbige planer for den slantesvingende Golems opstigning til jordens overflade.
 
Invitation til Vinyluddeling og Abegilde
Lørdag den første december vil det glæde DEN SORTE SKOLE at se dig og din pose (populærbetegnelse for gruppe eller flok IKKE nedsættende om din han/hun kæreste) til helaftensgilde på Studenterhuset i Købmagergade 52. Anledningen er udgivelsen af vores EP "Svinemalkeren", der indeholder et genspolet gespenst fra Lektion #1 samt en forunderlig række funklende ædelstene fra den Skandinaviske sangskat. Svinemalkeren kommer pakket ind i sort omslag påtrykt en so flankeret af gnæggende skeletter, og den vil blive uddelt ganske gratis til de 250 første gæster der medbringer en flyer for aftenens fest. EP 'en udgives udelukkende på vinyl og flyers kan afhentes i Route 66 på fælledvej eller printes via vedhæftede kalabøjs.
 
Traditionen tro vil Skolen på denne dejlige aften indledningsvis diske op med et gratis brændvarmt velsmagende måltid samt flydende guld til ganen så længe lager haves. Herefter spiller D'herrer LeBon, Aage Jæger og Langefinger op til slaskebal under de kulørte lamper til langt ud på natten. Der vil ikke blive tale om et stort anlagt liveshow, da Skolen har svoret en dyr ed på ikke at rulle de seks forkætrede flammehjul ud før Kyndelmisse slår sin knude om Lektion #2. Til gengæld vil der være fuld valuta for de 50 kr. i entré for dem der er til falds for skæggede højtråbende mandslinger med kisten fuld af kogende konkylier fra skatteøen Jamaica, idet den gamle pirat Ras Money, fra nykronede Rootsman HiFi, kommer forbi og svinger sin krumsabel.
 
Vi glæder os til at se dig den første december
 
Hilsen
Den Sorte Skole

Eftersom vi her på Hiphop.dk ikke har mulighed for at viderebringe den vedhæftede kalabøjs, der giver mulighed for at indhente 1. stk. vinyl, har vi allernådigst fået lov til at linke til den her. Print den ud, eller løb i Route 66 og hent en flyer, så er der kiks, når du kommer til abegilde.
 
Besøg:
www.densorteskole.net og www.myspace.com/densorteskole    

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]