ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Dre: Detox kommer helt sikkert i år

21/02/2007 - Lagt online af KimBlim

Uanset hvor mange videoer der florerer på YouTube, hvor Bishop Lamont bekræfter udgivelsen af "Detox", så har der hersket konstant tvivl om albummet nogensinde ville blive til noget. Indtil nu.
 
Dre ringede nemlig selv ind til radiostationen Power106 og bekræftede det som mange af os har gået og drømt om: "Detox" kommer i 2007!
 
"Stol på mig, det bliver ventetiden værd! Jeg vil huskes for det her album. Det er et stort pres at lægge på sig selv, men jeg har det godt med det. Jeg er min egen værste kritiker, og hvis jeg elsker det, så vil alle andre også elske det. Albummet kommer til at indeholde 12-13 sange. Jeg er ikke helt sikker på måneden, men det kommer helt sikkert ud i år!" sagde Dre til radioens lyttere.
 
Visse skeptikere har frygtet at "Detox" ville blive fyldt med gæsteoptrædener fra folk som 50 Cent og resten af G-Unit istedet for nogle af de klassiske Dr.Dre folk som Snoop og Nate Dogg, men det afkræfter Dre: "Jeg forsøger at få ALLE jeg har arbejdet sammen med til at optræde på dette album."

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]