ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

EMC feat. Masta Ace, Stricklin, Wordsworth & Punchline til DK

21/04/2008 - Lagt online af PTA

Søndag den 25. maj 2008 præsenterer Soulkitchen & Scratch Entertainment EMC (US) Feat. Masta Ace, Stricklin, Wordsworth & Punchline med support fra Marco Polo & Torae (US) og DJ Credit (DK).
Det foregår på Loppen, Christiania, København.
 
EMC er en supergruppe, der består af nogle af de vildeste East Coast rappere gennem tiden. Medlemmerne fandt sammen for nogle år siden, og nu er det blevet til en samlet udgivelse på albummet "The Show" der bliver regnet som en af bedste i 2008. Derfor er det ingen overraskelse, at EMC allerede fra starten har skabt enorm opmærksomhed i hjemlandet, for man behøver ikke Einstein for at regne ud at Masta Ace + Stricklin + Punchline + Wordsworth er lig med en gruppe proppet til randen med fede rappere.
 
De fleste fans af ægte hiphop herhjemme kender allerede Masta Ace. Rapperen fra Brooklyn, New York, der var medlem af det legendariske Juice Crew i firserne og senere har markeret sig med stribevis af klassiske soloalbum. At han også er en fænomenal liveperformer har både København og Århus tidligere oplevet, og der er ingen tvivl om Masta Ace elsker at spille i Danmark. Så meget endda, at han var med på "Copenhagen Claimin Respect 2"-hyldesten.
 
Selvom Masta Ace er veteranen, er der i ligeså høj grad fokus på de andre eminente MC's i EMC. Freestylespecialisterne Punchline og Wordsworth og den hardcore battlerapper Stricklin bidrager alle til at gruppens shows går op i en højere enhed. Desuden freestylerapper medlemmerne ved samtlige shows, og improvisationerne gør, at hver eneste koncert er en unik oplevelse. EMC har allerede fintunet deres show på hjemmebane i New York, og de har bevist både i radioen og til koncerter, at de er i absolut topform.
 
På Loppen åbnes showet af Marco Polo og Torae. Producer/DJ Marco Polo stod sidste år for det anmelderroste album "Port Authority", hvor han inviterede en række old school og nye kunstnere til at rappe over sine egne beats. Han har desuden leveret musik til EMC's "The Show", så intet kunne være mere passende end at han er med til at åbne showet. Torae er lige nu en af de allermest efterspurgte rappere på amerikanske mixtapes, og hans rapstil og anderledes emnevalg gør ham til et af de store håb for fremtidens hiphop. Han har netop udgivet albummet "Daily Conversation" - produceret af netop Marco Polo.
 
Til at levere hjemlig support er Næstveds store søn DJ Credit fra Hvert Aspekt blevet inviteret. Han blev sidste år nummer tre til DM i Mix og vandt for nylig Get Down 08 DJ-konkurrencen, så der er tale om en DJ på vej frem.
 
Det bliver uden tvivl en aften i den allerbedste hiphops tegn. Er man til boombap og bangers, freestyle og punchlines, classics og exclusives og har lyst til at opleve nogle af verdens vildeste live med et skræddersyet show, er der ingen vej uden om at tage på Loppen d. 25. maj og se EMC.  
 
BILLETTER PÅ WWW.BILLETLUGEN.DK OG FONA!
PRISEN ER KUN 150 KR. PLUS GEBYR

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]