ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Ekstra ekstra! UFOYepha går dancehall!

30/06/2006 - Lagt online af PTA

Som om der ikke var gode grunde nok til at tage over og se Danmarks første internationale raggastjerne Natasja der for nylig vandt kæmpekonkurrencen "Red Stripe IRIE FM Big Break 2006", som verdens mest lovende newcommer på dancehall-scenen. Med albummet Release har hun efter mere end 10 år i det danske hiphop miljø samtidig indfriet ønsket om et helt album fra Little T.  
 
Men når hun går på Pavilion søndag kl. 13:00, har hun altså ikke bare sit eget Ragga Pack med sig, hun får også en hjælpendehånd fra de hængekøjehenslængte UFOYepha. De får således mulighed for at flexe lidt mere af den dancehall smoke sensi vibe de introducerede på Hængekøjen.
 
Det er ikke første gang disse navne har arbejdet sammen. Både Natasja og UFO var en tur på de skrå brædder til teaterforestillingen "Kampen om Danmark", skrevet af Tommy Bredsted også kendt fra Hvid Sjokolade som Onkel T (dog uden familierelation til Little T af den grund).
 
Hermed altså endnu en god grund til at stå tidligt op søndag på Roskilligan's Island og tjekke den originale danske dancehall dronning Natasja med de mikrofongribende UFOYepha.
 
Bring det på an' ram de dancehall, sin!    

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]