ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

En Nærmest Perfekt udgivelsesfest

09/01/2008 - Lagt online af PTA

I anledningen af AndyOps plade med den meget ydmyge titel "Nærmest Perfekt" er uhyggeligt tæt på at udkomme, er der i morgen lagt op til det hele store rabalder.
 
Rapperen, som høstede stor ros for sit 'To Mod Fogh' nummer sammen med Villy Søvndal, har udover at være foredragsholder og aktivist brugt år 2007 på at sammensætte debutalbummet.
 
Det bliver fejret med manér på Hip Hop Kontoret i Vegas Ideal Bar torsdag den 10. januar. Festen går i gang klokken 20.00. Udover AndyOp vil bl.a. Strøm, Annika Aakjær, Rasmus Sejersen og Vakili da god være til stede og hjælpe med at fremføre de numre fra albummet de feature på. Desuden er der en velkomstdrinks til de første, så det er jo altsammen stor stads.
"Nærmest Perfekt" er sat til at udkomme d. 14. januar. Du kan smuglytte til AndyOps album på hans Myspace og læse et interview med ham på Dr.dk/hiphop.    
 
Vi ønsker tillykke med udgivelsen, håber det bliver en storslået udgivelsesfest, og ellers er det bare med at få syn for sagen, når albummet udkommer på mandag.

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]