ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Good Music Records og Tue Track's havin' a baby

05/04/2005 - Lagt online af PTA

Der er nye spændende nyheder fra Mentor Tue Track aka Track72. Der er et album på vej på det nystartede pladeselskab Good Music Records, som vi har modtaget denne teaser fra:
 
"Tue Track (Malk De Koijn/Booty Cologne) udgiver Electro/Hip Hop album i samarbejde med det nystartede danske pladeselskab, Good Music Records.

I denne forbindelse har pladeselskabet Good Music Records netop åbnet sit nye website, goodmusicrecords.dk. Good Music Records er et uafhængigt modspil til de store multinationale selskaber, der sætter kvaliteten og kærligheden til musikken forrest. Genren er bred, og kunstnerne på selskabet er både nye og gamle talenter. Bag Good Music Records ligger idéen om, at give kunstnerne mulighed for, at lave kvalitetsmusik, på deres egne præmisser. På selskabet vil man i fremtiden kunne opleve projekter, hvor kunstnerne indgår i nye sammenhænge, og andre genrer end man tidligere har hørt dem i.

Det første projekt er albummet ”Rockin’” fra Track72, også bedre kendt som Tue Track fra Malk De Koijn og Booty Cologne. Indtil videre kan Du kan læse mere om projektet som beskrives som "Electro Funk from Space" goodmusicrecords.dk her vil der fremover være opdateringer og information."
 
Vi ønsker lykke til med projektet, og husker samtidig læserne på, vi jo fik et kig bag kulisserne, da Craig G fra det legendariske Juice Crew indspillede med Tue Track i København.

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]