ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Hold Sankt Hans med VEGA & GAM3: Block Party-style

21/06/2007 - Lagt online af PTA

Vi elsker vor land, men hiphop mest. Så selv ved midsommer, skal det selvfølgelig være yo to the streets, når der skal fejres Sankt Hans. Og ingen herhjemme ved hvodden man tager den to the streets som spillestedet VEGA og streetbasketforeningen GAM3.
 
Derfor er det til gadens toner og lyden af basketbolde, der hamrer i cementen, når ungdommen går til dans i år. I Enghaveparken er der Sankt Hans aften aka lørdag d. 23/6 Block Party med DJ's, streetbasket og livemusik.
 
Hver by har muligvis sin heks, men der er ingen tvivl om troldene i sognet denne dag er mændene bag DJ-pultene, LeBon og Langefinger fra Den Sorte Skole, DJ Shack fra MWB, DJ Nut fra Hip Hop Kontoret samt Ramati Inc. og søreme om ikke Kenneth Bager også kigger forbi med et DJ-sæt. Desuden spiller Loungepop bandet Luke med lillebitte men gudesmukke Tanja Thulau  i forgrunden også.
 
Så vil du fred her til lands, er der ikke andet for at end at hive fat i lillebror, lillemor osv. og tage til Block Party i Enghave Parken. Der er musik og basket fra kl. 12.00 og hen under aften tændes Sankt Hans bålet med dertilhørende båltale leveret af en special-surprise-for-you.
 
Mere info her.         

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]