ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

"Lektion #2" og fest med Den Sorte Skole

06/05/2008 - Lagt online af PTA

Det er ikke nogen hemmelighed, at når der er nyheder fra Den Sorte Skole, kan det i sandhed være vanskeligt at decifrere præcis hvad de indeholder. Skolen ynder nemlig at skrive deres nyhedsbrev, så kryptisk som muligt, hvilket gør underholdningsværdien enorm men videreformidlingen lettere kompliceret. Jeg tror dog godt jeg vil vove pelsen og fortælle det glade budskab at 'Lektion #2' er så godt som udgivet, og man i den kommende tid vil kunne feste med Den Sorte Skole i hele landet. Her følger pressemeddelsen i al sin middelalderglorie:
  
Oi Svartlinger

I skrivende stund er en flok Centraleuropæiske murmelmænd ved at pålaste vinylspoler så vogntoget kan afgå mod det mørke nord ved midnat. JA, der er tale om den lovede Lektion #2, og Skolens knokleklør ville klapre i en kolossal applaus, hvis ikke de var lænket til flammehjulene for at sikre den dundrende dødedans når bavnerne tændes i det ganske Xenofobia fra den 7. maj. Nedenstående flaskepost opdaterer slagplanen for det Sorte togt vestover og inviterer dig til musikbibliotek og brølende Pinsebal den 11. maj.
 
Invitation til Sort bal & musikbibliotek 
Den 11. maj kan vi med stolthed præsentere dig for en prangende kavalkade af Hovedstadens mest mosbegroede særlinge. Der er tale om den tungeste klasse af pladenørder, der med et skuldertræk hamrer guldtænderne ud på deres nærmeste familie for at skrabe skillinger nok sammen til et vinylfix fra Japan. Hentet hjem fra Permafrosten vil selveste Arne fra The Prunes klaske sorte juveler fra det 20. århundrede i dit måbende skæg, Jakob fra Firehouse Sound vil spinde dit beduggede sind i en caribisk kåbe af krasbørstige konkylier samt savlende synkoperede psykopater og for første gang i Verdenshistorien vil Steen Rock åbne døren på klem til hans hemmelige rige af vellystige velurviser, bombende basbalalajka og galpende grum gadepoesi.
 
Festivitassen begynder traditionen tro kl. 20.00 på Studenterhuset i Købmagergade med et gratis måltid mad krydret med gratis guldøl så længe lager haves. D'herrer pladenørder lægger ud med den først halvanden time at præsentere ét nummer af gangen i fuld længde for at presse det maksimale ud af skattekisterne. Derefter snurrer Arne og Sten Rock mere dansevenlige spoler, med rygter om en spændende overraskelse, før Den Sorte Skole fremfører Lektion #2 sammensmedet af mere end 250 vinylfragmenter live på seks pladespillere. Som appelsinen i turbanen blænder Firehouse Sound slutteligt op for Trenchtowntanz til daggry. Alt i alt et flamberende flot festprogram som blot skal koste dig 50 kr i entré. Det vil desuden være muligt at få fingre i Lektion #2 omsvøbt i billeder fra det Sorte rige på limited dobbeltvinyl og cd. 
 
Slagplan
Skulle du være forhindret i at komme til Studenterhuset eller pladegilde onsdag den 7. maj på Stengade 30 kan du få fat på Lektion #2 i Route 66 på Fælledvej i KBH el. Fredensgade i Århus eller bestille den på runforcovershop.dk.  Desuden er det sorte togt i Danevang blevet udviddet så den samlede plan foreløbigt ser således ud:
 
7. maj - Stengade30 i København
8. maj - Pitstop i Kolding
9. maj - Train i Århus
10. maj - 1000fryd i Aalborg
11. maj - Den Sorte Skole fest på Studenterhuset i København
17. maj - Alibi (Hiphop Kontoret) Odense
 7. juni - Distortion Final Party i København
 
Velmødt.
Den Sorte Skole
 
http://www.facebook.com/group.php?gid=9780761663&ref=ts
http://www.myspace.com/densorteskole
http://www.densorteskole.net

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste > < forrige Her vises [11 - 20]