ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Mobb Deep glade på G-Unit - der er jo penge i lortet

20/12/2005 - Lagt online af KimBlim

Der skal ganske sikkert nok være nogle af Mobb Deeps inkarnerede fans, der rynkede lidt på næsen da duoen kom med i G-Unit, men Prodigy fortryder ingenting:
 
"Vi er kun lige begyndt. Der er ni millioner flere mennesker derude, vi vil have Eminems salgstal. Vi kender demografien: 80% af hiphop-publikummet er hvide, 6% er sorte. Mobb Deep har solgt i hood'et, vi ejer hood'et. Det er den hvide forbruger vi ikke har haft fat i - vi har haft fat i nogle få af dem, men vi vil have det samme publikum som Em, 50 og Dre har."
 
Med inklusionen i G-Unit var der dog lidt konflikt, fordi Havoc har produceret for to af 50's "fjender", nemlig Game og Jadakiss, men det ser Prodigy heller ikke noget problem i:
 
"Hav kan sælge beats til hvem han vil. Det handler om at tjene flest muligt penge... Hvis folk kommer med den rette check kan de få et Havoc-beat. Faktisk kan den rette check skaffe et verse fra Prodigy" og dermed efterlader han ingen tvivl om, hvad der tæller for Mobb Deep.
 
Apropos Havocs beats, så kan vi også fortælle at han har givet Dre nogle beats, som han håber på vil blive brugt på "Detox", som meget gerne skulle udkomme i 2006. Hi-Tek har også produceret til Dre's næste album, så produktionerne tegner ihvertfald lovende.

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]