ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Nas dropper titel på album - provokerer stadig

27/05/2008 - Lagt online af KimBlim

I sidste uge kom det frem at Nas ikke længere har tænkt sig at kalde sit kommende album for "Nigger", hvilket nok ikke er så overraskende når man tænker på alt det hysteri, titlen medførte.
 
Titlen er indtil videre ukendt, men løse rygter går på at albummet kan komme til at hedde noget så simpelt som "Nas". Ændringen kommer dog ikke til at påvirke indholdet:
 
"Det er vigtigt for mig at det her album kommer ud til mine fans. Det har været lang tid undervejs, og jeg vil gerne forsikre mine fans om at de kan forvente det samme indhold, både kreativt og lyrisk. Budskabet er også det samme. Og uanset hvad albummet kommer til at hedde, vil folk altid kalde det noget andet og vide hvad den rigtige titel er" siger Nas.
 
Nas har dog ikke tænkt sig at lægge sig ned og overgive sig til kritikken - første single bliver nemlig nummeret "Be a nigger too", og ifølge kilder kommer videoen til at chokere de fleste. Der er frigivet et par fotos fra videoen, og på et af dem ser man de bundne fødder af en sort mand, der tilsyneladende hænger i et træ.

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [21 - 30]
næste > < forrige Her vises [21 - 30]