ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Per Vers lægger De Ti Bud på mixtape

01/04/2008 - Lagt online af PTA

Den utrættelige freestylelegende Per Vers har efter succesen med sit første soloalbum begivet sig ud i en strøm af mindre sideudgivelser, og nu er der flere mixtape på vej. Faktisk ti af slagsen.
 
Per Vers har nemlig meldt ud, at han arbejder på en serie af mixtapes, der hver især skal behandle de ti bud. Det bliver dog ikke fra et kedeligt kristent synspunkt. Per lover at det  derimod  bliver med udgangspunkt i hardcore hiphop. Således skal mixtapet om det første bud: "Du må ikke have andre Guder end mig" være dedikeret til Rakim. Så selvom The God ikke kommer til Danmark i denne omgang får han altså stadig en hyldest.
 
Per Vers har brygget på ideen i et stykke tid, og selvom det kan virke som dårlig timing at nyheden falder sammen med konceptalbummet "Melankolia/XXXCouture" fra den irsk-danske kollega, afviser han, at det er herfra inspirationen skulle komme: 

"Det kan selvfølgelig virke som om jeg er inspireret af LOC's succes med et dobbeltalbum om dødssynderne, men faktisk udspringer ideen fra Kieslovskis kortfilmserie "Dekalogen", som jeg på det seneste har nydt som aftenhygge sammen med min søn."
 
Vi glæder os meget til at høre både kapitler og vers fra Pers bud på hvordan de ti bud nutidigt skal fortolkes...og håber der bliver plads på et af mixtapesne til et besøg fra Nadverposen.

Relateret indhold på hiphop.dk

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]