ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

"Rhyme Traveling" Per Vers præsenterer to en halv dekade på plade

06/07/2007 - Lagt online af PTA

Allestedsnærværende Per Vers kom forbi hiphop.dk for at droppe lidt info for the kinfolk om endnu flere jern han har stukket i ilden til Roskilde Festival. Således er mixtapefilmen "Rhyme Traveling" netop kommet på programmet. "Rhyme Traveling" er noget så specielt som en mixtape movie, og hvor vi gennem årene har oplevet masser af bøger-til-film projekter siges det at dette er det første mixtape-til-film projekt nogensinde.
 
Filmen er opstået på baggrund af DJ Jaguar Skills' mixtape, hvor han over 45 minutter mixer 800 plader fra 1979 og frem sammen KRONOLOGISK. Per opsnappede og afpudsede mixet, og gav det til 2d (kendt fra Hip Hop Delight) der har givet mixtapefilmen sit visuelle udtryk. Skulle du have lyst til at opleve filmen har den verdenspremiere på Cosmopol lørdag morgen, hvor den vises på Storskærm.
 
Det foregår umiddelbart før Gadens Historie, en hiphopsk totalteateroplevelse feat. breakerne Freestyle Phanatix, beatboxeren Nappion, DJ Turkman Souljah og søreme også Per Vers - der i år ser ud til at ville slå Mike Pattons i alt fem optrædener på Roskilde sidste år. 
 
Det er altså lørdag kl. 12 på Cosmopol det går ned.

Relateret indhold på hiphop.dk

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]