ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Rick Ross hustler sig til København

29/05/2008 - Lagt online af PTA

Da Boss er på vej til Danmark, og vi snakker ikke Bruce Springsteen. Rick Ross har meldt sin ankomst torsdag d. 12. juni, og det skal nok blive mere end underholdende. Som åbnere er den svenske wunderkid Lazee og den danske doctor of style, Jooks blevet indkaldt. Her følger det pressen fortæller:
 
"EVERYDAY I'M HUSTLIN'!" Med mindre man boede under en sten i sommeren 2006, var det ikke til at undgå lyden af det fængende omkvæd, der bragede fra natklubber, gadefester og ikke mindste iPods og mobiltelefoner. Rick Ross var manden der stod for monsterhittet. Med 'Hustlin'' gik han fra at være en ukendt Miamihustler med rapambitioner til en af de hotteste kunstnere, der er kommet ud af den sydende Down South scene i mange år.
 
Hvor Miami i solskinsstaten Florida tidligere primært har været kendt for musik i højt tempo dedikeret til kvinder med lav talje, er Rick Ross ikke bange for, at vise byens skyggeside frem. På debutalbummet "Port of Miami" beskrev han narkohandel og bandeopgør, så man blev klar over Florida bestemt ikke er lutter Disney World, og i stedet følte sig hensat til Brian DePalmas "Scarface", der også foregik i netop Miami.   
Med en fed dyb stemme og knastør levering af sine grafiske tekster skiller Rick Ross sig positivt ud. Han er anerkendt både af hjemmepublikummet og af de kræsne New York-hiphoppere. De fik pludselig travlt med at hyre Rick Ross som gæsterapper, samt at få  Rick Ross' producere med på deres egne singler. Det er ikke tilfældigt Jay-Z tiggede om at komme med på "Hustlin'"-remixet. 
 
At Rick Ross bestemt ikke er nogen døgnflue viste han i år med "Trilla", der følger op på succesen fra "Port of Miami". Med bangere som "Speedin" og "The Boss", samt gæster som R Kelly og den nye sydstatssensation Flo-Rida giver Rick Ross lytterne en totaloplevelse. Der er hypnotiske beats og svedige synthesizere både til, at ramme dansegulvet og til at cruise gennem byen med fuld knald på bilens stereo. For det ikke skal være løgn, så hustler han endda allerede med sit næste album, "Deeper Than Rap", der skulle blive en endnu mere ærlig og grafisk affære.         

Det er en sjælden ære, at Danmark får besøg af en rapper, der virkelig er på toppen af sit game, som det er tilfældet med Rick Ross, der gæster landet for første gang. Det bliver en enestående oplevelse og en fantastisk fest for rigtige hustlere, når han rammer Lille VEGA. Med massive hitsingler og splinternyt materiale, skal han nok gøre salen hottere end strandene i Miami den 12. juni.   
 
Det foregår som sagt torsdag den 12. juni 2008 i Lille VEGA, København.  
BILLETTER PÅ WWW.BILLETLUGEN.DK, WWW.VEGA.DK OG I FONA! PRISEN ER 300 KR. EKS. GEBYR.  

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [21 - 30]
næste > < forrige Her vises [21 - 30]