ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Shiaaaaaaat: MC Eiht til Took It!

05/09/2006 - Lagt online af KimBlim

Aarhus Took It har netop offentliggjort endnu et hovednavn til dette års festival, og man må sige at det er noget af en kanin, de har trukket op af hatten!
 
Der er tale om ingen ringere end MC Eiht, som man uden at lyve nemt kan kalde en westcoast-legende! Som medlem af Comptons Most Wanted er han en af pionererne bag det vi idag kalder for Gangsta-rap, og han har ikke mindre end 19 albums bag sig som enten solo-artist eller som del af en gruppe.
 
Udover MC Eiht er også årets danske navne blevet præsenteret, og der er i år blevet plads til Static & Nat Ill, Freestyle Phanatix, Per V, Turkman Souljah, Nappion, Fler Farver, Haven Morgan, Morten Dahl, Kasper Spez, Revoltage og THC.
 
Der er også break på programmet i år, hvor forestillingen "Gadens Historie" bliver fremført af nogle af de ovenstående navne. Derudover vender de populære workshops tilbage, og Freestyle Phanatix står for Break-workshoppen, Ezi-cut for producer-workshoppen, og sidst men ikke mindst vil amerikanske J-Zone ifølge pressemeddelelsen fortælle røverhistorier one-on-one.
 
Tjek: www.aarhustookit.dk

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]