ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Static & Nat ill ekspanderer - Europarelease og Teamwork Tour

16/02/2006 - Lagt online af PTA

I en tid hvor danske eksportvarer ellers ikke er i høj pris, kan vi glæde os over østjysk boombap hiphop stadig går som varmt brød. Tyskerne har f.eks. allerede fået smag for Static & Nat ill's GetUpGetOut single feat. Promoe, som det ses her og her, og i det nyeste nummer af Juice Magazine, som er Tysklands største hiphopblad, er der special CD inkl. nummeret Tribute med Stat og Nat.
 
Og nu er debutalbumet "Team Work" sat til europæisk release fredag d. 17. februar. Det er tyske Good Child Records der udgiver albummet, og det distribueres af Groove Attack, der må siges at være et af Europas førende hiphopselskaber. Det kommer både i CD og albumversion, og bookletten til CD'en er blevet pimpet specielt til de visuelt kræsne tyskere både med ekstra billeder og kollage. Skulle du være i Tyskland i morgen fredag - og hey  chancen er der da - er der releaseparty på Mandarin Casino, der ligger i starten af Hamburgs frække Reeperbahn.
 
Desuden barsler Århus' hårdeste tagteam med tour fra april til juli, i starten mest i Tyskland men i maj rammer de Danmark. På den danske del af turneen backes de op af Mr. Homesick J-Spliff og Den Ægte Joe True, mens The Boom Bap Project fra Rhymesayers passende tager med på den europæiske del af turen, der i juli-juni ryger over andedammen, når Stat & Nat nok engang skal vælte USA.
 
Læs mere om det hele på 1MC1DJ.com!

Relateret indhold på hiphop.dk

Denne artikel er en del af følgende tema(er):

Nyhedsarkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste > Her vises [1 - 10]