ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Street Mass signer med Flamingo

08/05/2006 - Lagt online af KimBlim

Så er Street Mass' label-fremtid blevet afklaret, og som mange havde forventet og forudset, er det Jokerens Flamingo Records, der er løbet med rapperens underskrift.
 
Vi har idag modtaget følgende pressemeddelelse:
 
"Efter flere måneders intens budkrig imellem nogle af Danmarks største pladeselskaber, er det lykkedes Flamingo Records at skrive kontrakt med dansk raps hotteste ikke-signede navn Mass Ebdrup a.k.a. Street Mass.
Jokeren og Mass har i længere tid arbejdet tæt sammen, bl.a. på Jokerens tour, hvor Mass har været fast mand på scenen siden efteråret. Her i foråret har samarbejdet båret frugt i form af radio-monsterhittet "Godt taget", som Mass har produceret sammen med sin faste tekniker og co-producer Sidespor og desuden lagt hooklinien til.
 
Det er dén næse for hits og fængende punchlines, der har fået pladeselskaberne til at trække den store læderpung frem, men Mass' valg faldt til sidst på Flamingo/Universal.
 
"I sidste ende fik jeg muligheden for at vælge med både hjertet og hjernen, og det er generelt sådan jeg ruller", udtaler Mass
'Jeg tror aldrig, jeg har set en så komplet kunstner på den danske hiphop scene. Han producerer selv den ene banger efter den anden samtidig med, at han spytter rim på et niveau, hvor selv de førende rappere herhjemme får alvorlig konkurrence. Derudover laver han omkvæd, der sidder lige i skabet hver eneste gang. Der er noget rigtigt stort i støbeskeen her', udtaler Jokeren, som er A'n'R på projektet.
 
For kendere i undergrunden har Street Mass længe ligget øverst på ønskelisten over rappere, hvis debutalbum man så frem til. Især efter hardcore Ep'en "Kronisk Halsbrand" fra 2003. Debutalbummet fra Mass bærer titlen "Løvehjerte" og vil være i butikkerne i løbet af efteråret 2006.
 
Så forbered jer på en dansk raprevolution med både beats og tekster, der slår hårdt, for som Mass selv rapper det: 'Ingen gør det bedre. Had det eller elsk det - jeg er stadig den bedste'"

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [443 - 452]
næste > < forrige Her vises [443 - 452]