ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Træk vejret med Jooks

02/06/2008 - Lagt online af KimBlim

Tidligere på året annoncerede ArtPeople, at de havde fået Rent Mel-rapperen Jooks i deres stald, som dermed får chancen for at lave et solo-album. Nu er førstesinglen klar - læs mere i den pressemeddelelse vi har modtaget:
 
"Dæmonerne fra et voldeligt overfald uddrives på singlen "Træk Vejret", der med sin melodiøse dramatik præsenterer en af Danmarks mest respekterede og længe ventede undergrundsnavne. Johan Forsby aka Jooks.

Netop da Jooks var midt i kulmineringen på 10 års hårdt arbejde med sin tidligere gruppe Rent Mel, blev den nu 28-årige rapper udsat for et ekstremt voldeligt overfald. En episode der efterlod Johan med et smadret ansigt. Men det blev præcis dette - oplevelsen af at blive lagt ned og trådt på, og efterfølgende vågne op i en ambulance uden at huske nogen ting - der kickstartede det efterfølgende behov for at rejse sig hvor man faldt, og i dette tilfælde også tændte gnisten til at starte på et nyt kapitel i sit liv og få lavet sin længeventet soloplade færdig.

I næsten et årti har Jooks med sit unikke flow og intelligente sprogbrug været en af undergrundens mest respekterede hemmeligheder. Både I sit virke som rapper i hiphopkollektivet Rent Mel (I Posen) samt med gæsteoptrædener hos prominente kunstnere som Alex og Troo.l.s & Orgie-E har Jooks skabt sig en status som en af de mest velsete hiphopartister i Danmark.
Atilla Dogan har produceret singlen og er ligeledes albummets hovedproducer, og sætter med sine stilsikre beats nye højder for hvordan hiphop skal lyde i 2008."
 
Albummet kommer til at bære titlen "Privilegeret" og rammer gaden den 1. september.

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [21 - 30]
næste > < forrige Her vises [21 - 30]