ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Party like it's 1989 med Per Vers!

Party like it's 1989 med Per Vers!For 18 år siden gik der en lille fyr rundt i Gram - den lille fyr hed Per, og han hørte tilfældigvis "Mandags HipHop" på Danmarks Radio, og straks var den lille knægt transformeret fra Per Uldal til Per Vers!
 
Siden da er der løbet mange freestyle rim igennem mikrofonens ledning, og udover soloalbummet, "Vers 1.0", har Per også udgivet musik med sin tidligere gruppe, Sund Fornuft, deltaget i et utal af battles, medvirket i tv-reklamer og programmer og kort sagt rappet overalt hvor der rappes kan!
 
For at fejre de 18 år, han har været forelsket i hiphoppen, har Per valgt at lave cd'en "Retro Respekt", der ifølge champen himself er "Kort sagt er denne CD en bangin' bootleg med beats fra en Battle-champs begyndelse - med briller, bumser, branderter og brækture".
 
Nu giver vi dig muligheden for at vinde et eksemplar af "Retro Respekt", så svar på nedenstående spørgsmål og kryds fingrene - det kunne være dig, der løber afsted med cd'en, der kun er trykt i få eksemplarer og ikke er til salg nogen steder. Den bliver udelukkende kastet i grams til koncerter og delt ud som præmier hos fem udvalgte medier!!!
 
Hvilken gruppe har lavet et nummer, der starter med sætningen "1989 the number, another summer"?

Konkurrencen er udløbet!

Vinderne vil få direkte besked af hiphop.dk via email.