ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Heat d. 3/6-08: Z-Trip m.fl.

Z-Trip (US) besøger i denne uge Heat. DJ Z-Trip har et stort katalog bag sig, hvor han har arbejdet med alt fra Beck til Aceyalone til Murs til DJ Shadow. Det manden er mest kendt for, må siges at være hans remixes og mashups, hvor han blandt andet har kastet sig over Jackson 5-klassikeren "I Want You Back" og lavet en noget mere hiphop-præget udgave - og det er præcis sådan noget man kan se frem til, når han går på scenen omkring midnat. Der er ingen tvivl om, at når Z-Trip står pladespillerne i morgen, så vil det glæde alt fra hiphop-heads til hippies - samt dem deriblandt.
 
Som om det ikke var nok med Z-Trip, så er der også et amerikansk besøg mere på Heat denne onsdag. Det drejer sig om rapperen C-Rayz Walz (US), som de fleste sikkert kender som Immortal Technique-affiliate. C-Rayz hører lige pt. til på det meget anerkendte undergrundslabel Definitive Jux og har senest udgivet pladerne "Chorus Rhyme" samt "Year of the Beast". Ydermere er Hr. Walz en eminent freestylerapper.
 
Heats resident DJs (ScratchMagic & DJ Typhoon i denne uge) vil selvfølgelig spille noget hiphop inden amerikanerne indtager scenen; men hvor meget koster hele herligheden så? - Det koster dig faktisk ingenting at komme ind denne onsdag på Heat, hvis du altså bare kommer før 23.00 - herefter koster det sølle 60 kr. Det vil helt sikkert blive en festlig skare, der kommer på Heat - og det burde du også, for du har jo nok fri om torsdagen. Grundlovsdag har vel sjældent været bedre placeret.

Læs mere

2008-06-04 03:38:22

Artikel arkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste >Her vises [1 - 10]