ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Tema: Århus Took It 2005

Århus Took It er uden tvivl Danmarks største årligt tilbagevendende hiphop-event, og i år er da heller ingen undtagelse!
 
Sidste år gav desværre et underskud i arrangørernes kasse, men et par støtteevents og gode sponsorkroner har sikret at vi igen i år kan drage i samlet flok mod landets næststørste by og nyde en ordentlig omgang hiphop.
 
Fra det store udland kan Took It i år først og fremmest præsentere Talib Kweli, som dermed giver sin første koncert nogensinde på dansk grund. Boot Camp Klik, som jo er et legendarisk crew fra New York, der tæller medlemmer som Heltah Skeltah, Black Moon og Cocoa Brovaz kommer også forbi. Derudover kommer også Cormega, der gennem adskillige år har duelleret mod Nas på mikrofonen, og fornylig har udgivet "The Testament", der ellers har ligget begravet i Def Jams skuffer siden 1996! Sidst men absolut ikke mindst er der ægte Houston-funk fo' dat ass i form af Devin The Dude.
 
De danske navne tæller Clemens, Per V, Joe True, Cas, Rent Mel, J-Spliff, Nemo og mange, mange flere...
 
Der er i virkeligheden ingen undskyldning, der er god nok til ikke at dukke op i Århus når Took It åbner dørene for femte gang!

Artikler til dette tema:
9 artikler ialt