ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Tema: Countdown til Teamwork med Static & Nat ill

Den i nyere tid mest dødbringende kombination af en DJ og en MC, Static & Nat ill er nu klar med debutalbummet Teamwork med release 14. november. I forbindelse med launchen af albummet vil hiphop.dk i ugen op til udgivelsen holde jer opdateret med daglige nyheder og masser af behind-the-scenes fortællinger fra duoen. Desuden er der hver dag mulighed for at vinde eksklusive Static & Nat ill præmier mens vi tæller ned til dropdatoen.
 
Samtidig markerer vi også launchen af det assisterende mixtape The Nightshift Mixtape, hvor Static & Nat ill præsenterer det bedste af fortid, nutid og fremtid alt sammen cut the fuck op, som kun Static The Hip Hop Fanatic kan skære det, når det kommer til mixtapes. Der bliver delt 1400 af dem ud og mixtapet kommer i øvrigt også til at være præmie i quizzerne her på siden.

De syv updates kommer til at omhandle albummet Teamwork, de to release parties, mixtapet Nightshift, det vilde liveshow, gæsterne på albummet, Static & Nat ill som hiphop fanatics, og selvfølgelig hvad fremtiden bringer for duoen.
  
Udover hiphop.dk, kan du selvfølgelig også finde mere info om duoen på deres website 1mc1dj.com - husk også sitet kan være en god hjælp til konkurrencerne!
 
Alle billeder i forbindelse med temaet er taget af Jakob Eriksen.

Artikler til dette tema:
9 artikler ialt