ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Lil Wayne sælger igennem

18/06/2008 - Lagt online af Toobs

Weezy kan bryste sig med at have solgt platin i løbet af bare en uge.
 
Lil Wayne har med "Lollipop" raseret på toppen af Billboard og ca. hver eneste anden chart i verden i nogle ugers tid. Albummet "Tha Carter III" har således fulgt op på succesen, som første singleudspil har haft. 1 million eksemplarer af hans album er blevet solgt i løbet af første uge - det er ikke sket siden 2005, hvor 50 Cent opnåede dette med "The Massacre". Faktisk solgte ikke engang Kanye West 1 million på en uge med hans seneste album "Graduation" (han solgte "kun" 957.000 eksemplarer).
 
Rekorden for hurtigst sælgende album i 2008 har Mariah Carey med hendes "E=MC2", der solgte 463.000 albums i første uge. Young Weezy solgte næsten det samme antal albums (423.000 eksemplarer) - dette blot i løbet af en dag. Lil Wayne er således i gang med at manifestere sig som en af hiphoppens absolutte sværvægtere.
 
Hvis undertegnede endelig skal komme med en kommentar om albummet, så er "Tha Carter III" da også en ganske solid udgivelse, der har langt mere indhold end hvad singlen "Lollipop", har bragt os. Selvom man ikke er den største Lil Wayne-fan (som jeg f.eks. ikke er), så er det absolut et album, som man bør tjekke op for.

Nyhedsarkiv

næste >< forrigeHer vises [11 - 20]
næste >< forrige Her vises [11 - 20]