ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

DJ Premier & Cali Agents @ Heat 12/03/08

Et rimelig fyldt Rust åbnede for anden gang op for Københavns nye hiphop-klub, Heat. Guldbergsgade 8 havde denne gang fået besøg af Planet Asia & Rasco, der udgør Cali Agents, samt legendariske DJ Premier.

Klokken 00.10 træder et velkendt ansigt ud på scenen bag dj-pulten. Det var det svensk residerende Alkaholiks medlem, J-Ro, der agerede dj for Cali Agents. Efter nogle tekniske vanskeligheder, hvor Planet Asia her så sig nødsaget til at spytte lidt a cappella (som i øvrigt var lækkert fremført), så kom showet rigtig i gang. Trods de tekniske problemer, var crowden på, og Rust emmede af en positiv atmosfære. Det hele eksploderede, da Planet Asia smed sin ubestridt største banger på: "Pure Coke". Et ganske fint showcase af PA og Rasco, der fik fremført et mix af solo- og gruppe-numre.
 
Der gik en god sjat tid, før aftenens hovedperson bevægede sig op - super producer DJ Premier. Preem tog plads ved 1210'erne, og startede med at spille classic på classic. Vi fik "Boom", "Nas Is Like", "Livin Proof" (typisk kun halvdelen af nummeret), mens han råbte i mikrofonen og bragte intensitet ind i hele showet. Selvfølgelig fik vi også Gangstarr-klassikere som "Full Clip", "Work" og "The Militia". Primos show var forholdsvis fedt, men det som virkelig gjorde onsdagen til en endnu en vellykket aften på Heat, var publikum, og deres konstante brøl og L's i vejret for Big L - og i aften synes undertegnede, at det var fresh nok forholdsvis tit at reminisce over Big L (det er altid fedt at gi' den op for en af de bedste rappers nogensinde, men nogen gange misbruges det). DJ Premier havde sneget Screwball-medlemmet Blaq Poet med i bagagen til Europa, så ham fik vi naturligvis på scenen. Han fremførte bl.a. "Voices" og "NHB", og virkede som om han fandt sig godt tilrette på scenen.
Efter Blaq Poet gik af, fyrede Premier op for endnu flere classics - blandt andet "Who Got Gunz" fra "The Ownerz", som jeg synes, er et at de mest vanvittige tracks. Koncerten sluttede af med lidt RIPs til Ol Dirty Bastard & Jay Dee - eller Premo-delen. For Premier blev og spillede en rigtig god stak breaks.

Alt i alt var den samlede oplevelse på Heat virkelig god. Cali Agents var glimrende opvarmning, og Premiers show blev i den grad løftet af en fantastisk crowd, hvilket jeg egentlig ville sige var grunden til, at hovedparten af publikum virkede rimelig tilfredse med at bruge deres onsdag aften på Heat. Så hvis du var på Heat og se Premo, så gi' den lige op for dig selv og din participation!

Allerede nu virker det som om, at HEAT har fundet en god gruppe af faste besøgende, der virkelig kan finde ud af at lave en hiphop-fest. Så smut lige forbi næste onsdag og deltag i festen!

14/03/2008 - Lagt online af Toobs

Flere Gallerier

næste >Her vises [1 - 10]
næste >Her vises [1 - 10]