ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

DJ Jazzy Jeff & Skillz @ Rust, d 23/4-08

Jazzy Jeff og Mad SkillzRust er en af de bedste koncertoplevelser i København i nyere tid. Et solidt dj-sæt som var sammensat af de største hiphop-klassikere samt breaks, hvor Jazzy Jeff mixede alt skidtet sammen, ved blandt andet at benytte hans selvopfundne chirp scratch samt beatjuggles.

Det var en ren fornøjelse at være på Rust onsdag aften. Stedet emmede af folk med godt humør, god hiphop-viden og et par øl i blodet, som fik folk til at gå amok på en ikke-ædru mulig måde. Jazzy Jeff så ud til at nyde at showet, ligeså gjorde Skillz og publikums larm signalerede samme. The Magnificent var på i godt og vel to timer, hvor vi han fik spillet alt fra Gwen McCRae til Gang Starr til Screamin Jay Hawkins.
 
Til sidst på aftenen fik Skillz også lige lov til at benytte mikrofonen til andet end hype. Vi fik blandt andet et nyt nummer fra ham at høre (som lød super fedt!), og selvfølgelig blev vi ikke snydt for "The Nod Factor" fra hans album fra 1996 - "From Where???". Vi blev til gengæld snydt for "It's Goin' Down", som jeg synes er et af hans fedeste numre. Men altså - intet kan rokke ved at Jazzy & Skillz var en fantastisk koncert/fest.
 
Lige for hurtigt at slå fast hvorfor Jazzy Jeff & SkillzRust, var så fedt, giver jeg lige fem grunde til dette:

  1. Fordi Jazzy Jeff er for sej! Han ved fandme hvad fed musik er, og han ved fandme hvordan man cutter det op.
  2. Fordi at Skillz gjorde det fremragende som vært, og stjal på intet tidspunkt fokus fra, at det hovedsagligt var en aften i dj'ens tegn.
  3. Fordi at publikum var indstillet på at lave en fest.
  4. Fordi at det mere eller mindre var Giro 413 for hiphoppere.
  5. Fordi at man sjældent kan opleve hiphoppere på over 30-ish gå så meget amok over en koncert, som 16-årige knægte til et 50 Cent-show. (Waddup KimBlim!)

26/04/2008 - Lagt online af Toobs

Flere Gallerier

næste >Her vises [1 - 10]
næste >Her vises [1 - 10]