ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

D.I.T.C. - Tony Touch - Large Professor - Afrika Bambaataa @ Heat, d. 9/7-08

I en meget speciel udgave af Heat, gav Typhoon københavnere muligheden for en hiphop extravaganza til den fine pris af 200 danske dukater. Det virkede da også som om, at mange havde taget turen til Guldbergsgade 8 for at se en god omgang hiphop. D-Stroy (eller D-Story ifølge Rusts program... hmm) åbnede op og sagde velkommen - eller rettere at man burde smaskes, hvis man ikke kendte til KRS-One - og det kunne publikum lide... Large Professor var første mand på scenen, og han fyrede et habilt show af - crowd var der masser af, og det umuliggjorde en billedserie af ham. Herefter fyrede Noize dj-lir af til publikums store fornøjelse. Som altid var det juggles og cuts i verdensklasse, og det var rigtig fornuftigt af Typhoon lige at kalde dj'en fra Lille Skensved ind for at levere dj-godter til folket.
 
Der gik lige et par runder i baren, og så var Diggin In The Crates ellers klar til at grave i deres enorme bagkatalog, som de hver og en besidder. DJ O.G. var bag pladespillerne og O.C., Lord Finesse samt Diamond (D) styrede mikrofonerne - A.G. var desværre ikke tilstede ved aftenens koncert. Det hindrede dog ikke crewet i at fremføre classics som "Day One", "Sally Got A One Track Mind", "Check One, Two" og et af mine absolutte yndlingsnumre: "You Can't Front".
 
Mens D.I.T.C. fyrede op for hits på øverste scene, så spillede Tony Touch et dansevenligt hiphop-sæt for et feststemt publikum i Bassment - så ligegyldig hvor man gik på Rust den aften, så kunne man ikke undgå at få smidt god hiphop lige i fjæset.
 
Afrika Bambaataa var sidste internationale navn på plakaten, og han lukkede af med et elektro-orienteret sæt, og det var fantastisk at se selveste Mr. Zulu Nation på dansk grund - og det virkede også som om, at flere end jeg syntes det.
 
Det var absolut en god hiphop-aften på Heat, og hvis man kan lide New York-hiphop, så var man der - hell, hvis man kan lide hiphop, så var man der. Hvis du ikke var der, så håber jeg, at undskyldningen var arbejde klokken 8 næste morgen, for ellers er du sgu gået glip af god hiphop uden grund.

Billeder: Toobs & Kimblim (som beklager de lidt grumsede billeder, men det var umuligt at komme tæt på)

11/07/2008 - Lagt online af Toobs

Flere Gallerier

næste >Her vises [1 - 10]
næste >Her vises [1 - 10]