ForsideNyhederArtiklerAnmeldelserInterviewsGallerierTemaerKonkurrencerInformation

Wu-Tang Clan @ Store Vega, d. 11/7-08

Det er godt og vel fire år siden, at Wu-Tang spillede på Orange SceneRoskilde Festivalen - i fredags var 30-40.000 mennesker ved Orange Scene skiftet ud med omkring tusinde i Vega - men man kunne til gengæld glæde sig over, at hele Clanen var på plakaten...
 
... Og den glæde holdt ca. fire skridt efter man kom ind i Vega: Method Man misser de to første koncerter på touren (dvs. Prag og København) grundet personlige problemer - øv!

Humøret var dog højt i Store Vega, og da Wu-Tangs dj, Mathmatics, kl. 22.30 indtog sin vante plads bag 1210'erne, kom der et brøl fra crowden. De resterende syv medlemmer af Clanen dukkede herefter op for at levere "Enter the Wu-Tang: 36 Chambers"-bangers. "Wu-Tang Clan Ain't Nuthing ta F' Wit", "Da Mystery of Chessboxin'" og "Bring Da Ruckus" åbnede - ganske velvagt - ballet, og det var klart at Vegas publikum ikke bare lige havde hørt "Gravel Pit" og så købt billet. Folk kunne deres Wu-viden fra gruppens start - hvilket de selvfølgelig også burde. Det er jo for helvede en af de største hiphop-grupper nogensinde, der står på scenen denne aften!

Læs mere

2008-07-15 15:46:05

Anmeldelsearkiv

næste >Her vises [1 - 10]
næste >Her vises [1 - 10]